Vi söker CNC-operatörer

 

Bimex Verktyg står inför en positiv framtid med en utbyggnad här i Motala och vidare maskininvestering runt hörnet. Vi letar därför efter nya vassa medarbetare till vår produktion. Vår verkstad består idag av en modern maskinpark för främst svarvning, fräsning och slipning. Våra operatörer kör sina egna maskiner från programmering till färdig produkt där flexibilitet och noggrannhet är nyckeln till framgång. Vi producerar efter kundernas önskemål och ritning i små serier – från enstyck till fåtal. I samband med vår expansion jobbar vi även med att införa CAD/CAM i produktionen för att få en säkrare och effektivare produktion.

 

Vi söker nu fler CNC-operatörer och söker därför dig som har ett stort teknikintresse, ett sinne för detaljer och tycker om att lära dig nya saker. Du är noggrann och vill alltid göra ditt bästa. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket och industriteknisk utbildning men dina personliga egenskaper och förmåga att lära dig nya saker är viktigare än din formella utbildning eller år i yrket. Vi använder i huvudsak Fanuc och SOLIDWORKS/CAMWorks för programmering men tror att du lär dig snabbt även om du jobbat med andra program.

 

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Anna Karin Ernerudh, VD, 0141-203661, ernerudh@bimex.se eller till Kristoffer Böök, teknisk chef, 0141-203655, book@bimex.se eller skicka in din ansökan, med ett CV och en kort beskrivning om dig själv, direkt till Anna Karin. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.