VERKTYGSKOMPONENTER & TILLBEHÖR

Kontakta oss

Gunnebo lyftanordningar

GrabiQ RH

Rundslingskrok RH GrabiQ

RH-krok – det perfekta redskapet för att kombinera det mjuka lyftredskapets fördelar med en lyftkomponentens fördel. Snabb och enkel att koppla med rundsling och bandstroppar. Kroken är försedd med en kraftig spärr enligt kraven i EU-standarden EN 1677. Passar både för rundsling och bandstroppar. Kroken är anpassad till arbetslater i polyesterprogrammet och varje krok är färgkodad enligt EU-standarden för rundsling och bandstroppar. Kroken är perfekt som förlängningselement mellan två eller flera sling. Med låsstiftet kan slinget monteras permanent i kroken.

Mer om RH GrabiQ

Gunnebo RLP regular

Roterbart lyftfäste RLP GrabiQ

Demonterbar öppen D-ring, möjliggör montering av rundsling, lyftöglor, länkar eller krokar direkt på RLP lyftfästet. Sexkantsskruv för enkel montering/demontering. RLP är roterbar i 360o samt ledbar i 180o. Tillverkad av klass 10 material vilket ger högre arbetslast än klass 8 och DIN 580 lyftöglor.

Mer om RLP GrabiQ

Rundsling

Rundsling, sömlösa

Gunnebo Liftings klädda rundsling är tillverkade av 100 % polyester, klädd med sömlös skyddsduk av polyesterväv, och har skyddad märklapp.

Mer om Rundsling

BÄST I SVERIGE PÅ HÅRDSVARVNING

Nyheter från Bimex

Bimex byggnation 2020/2021

15:42|0 Comments

Beställ produkter från vårt lager

Vill du veta mer om oss?

Ta del av vårt produktutbud här på webbplatsen eller kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig!

Kontakta oss

Ta del av Bimex nyheter!