STANDARDSORTIMENT – VERKTYGSKOMPONENTER & TILLBEHÖR

Gunnebo Lyftanordningar

Se priser för artiklarna

Priser

Rundslingskrok RH GrabiQ

RH-krok – det perfekta redskapet för att kombinera det mjuka lyftredskapets fördelar med en lyftkomponentens fördel. Snabb och enkel att koppla med rundsling och bandstroppar.

Kroken är försedd med en kraftig spärr enligt kraven i EU-standarden EN 1677. Passar både för rundsling och bandstroppar. Kroken är anpassad till arbetslater i polyesterprogrammet och varje krok är färgkodad enligt EU-standarden för rundsling och bandstroppar. Kroken är perfekt som förlängningselement mellan två eller flera sling. Med låsstiftet kan slinget monteras permanent i kroken.

Roterbart lyftfäste RLP GrabiQ

Demonterbar öppen D-ring, möjliggör montering av rundsling, lyftöglor, länkar eller krokar direkt på RLP lyftfästet. Sexkantsskruv för enkel montering/demontering.

RLP är roterbar i 360° samt ledbar i 180°. Tillverkad av klass 10 material vilket ger högre arbetslast än klass 8 och DIN 580 lyftöglor.

Rundsling, sömlösa

Gunnebo Liftings klädda rundsling är tillverkade av 100 % polyester, klädd med sömlös skyddsduk av polyesterväv, och har skyddad märklapp.